Show

Acts

 

Een moderne voorstelling met alle ingrediënten van het klassieke circus, zoals u dat graag ziet: Topacrobaten, prachtige dieren, grappige clowns en een groot live orkest. Kijk snel verder!

 

Bekijk hieronder de acts van afgelopen editie (2017-2018)

 

Live showorkest!

 

Wat is er nu mooier dan live muziek van een echt circusorkest? Wij zijn er ontzettend trots op om u het groot live showorkest onder leiding van Vincent van Lent aan te kondigen. Zij zullen met 6 Nederlandse topmuzikanten ons gehele programma met live klanken begeleiden. Van oude klassiekers tot moderne verassingen, alle muziekstijlen komen aan bod!

Orkestleider Vincent van Lent maakte reeds furore in diverse muziekgroepen, zo is hij bekend als muzikant van Pater Moeskroen!

Nora Borissov - Huiskatten

 

Een niet alledaags verschijnsel in de circuspiste; voor de eerste keer presenteren we een act met gedresseerde huiskatten! Nora Borissov uit Frankrijk komt tijdens de Kerstvakantie met haar geliefde katten naar Etten-Leur, om het hooggeëerd publiek te verbazen met haar huisdieren!

Laserman!

 

Vernieuwing vindt niet alleen plaats qua regie, licht- en geluidstechniek. Ook op het gebied van artistieke optredens komt een steeds breder aanbod. De nieuwste rage is de LASERMAN, geheel in verlicht kostuum laat hij verschillende laserstralen op maat van de muziek door de tent golven. Een highlight voor jong en oud!

Rafaël Gil - Mexicaanse jongleur

 

De jonge en uiterst getalenteerde Rafaël komt uit Mexico en is specialist op het gebied van jonglage. Bijna sneller dan het licht laat hij kegels, ballen en hoeden door de lucht zweven. Bijzonder: ook de publieke tribunes behoren tot zijn werkveld!

 

Clown Davy - Rode draad

 

De Nederlandse clown Davy won vorig jaar de publieksprijs. Vanwege grote navraag en fijne samenwerking, is hij ook dit jaar weer present. Samen met spreekstalmeester Kevin en het hooggeëerd publiek, zorgt hij met zijn komische optredens voor de rode draad in het programma.

 

Efekt crew - Krachtacrobatiek

 

Twee gespierde jongemannen verschijnen in de spotlights en tonen u het resultaat van jarenlang trainen, op basis van kracht, souplesse en vertrouwen.

 

Katja Kossmayer - Paardendressuren

 

Als dochter van de beroemende kunstrijdster op schaatsen Sjoukje Dijkstra en bekende dierentrainer Karl Kossmayer, is Katja in de piste helemaal op haar plek. Met haar geliefde paarden presenteert ze een prachtige vrijheidsdressuur met 3 witte hengsten, en een klassieke hogeschool. Circus in optima forma!

 

100% nieuwe show garantie!

 

Het Kerstcircus Etten-Leur wordt langzaam een traditie rond de Kerstdagen. Dat kan natuurljk alleen bereikt worden wanneer het hooggeëerd publiek, ieder jaar een geheel nieuwe show te zien krijgt!

Tickets

 

Ben zeker van de beste plaatsen! Koop uw kaarten gemakkelijk en snel online, of natuurlijk voor aanvang aan de circuskassa.

Dierenwelzijn

 

Onze dieren worden op en top verzorgd, regelmatig gecontroleerd door deskundige dierenartsen. Kom zelf kijken en vorm een eigen oordeel!

Data

 

Van 23 december tot en met 7 januari 2018 worden meerdere optredens verzorgd. Maak een keus uit de onderstaande lijst

 

@ KERSTCIRCUSETTENLEUR

COPYRIGHT © ALL RIGHTS RESERVED