Show

Acts

 

Een moderne voorstelling met alle ingrediënten van het klassieke circus, zoals u dat graag ziet: Topacrobaten, prachtige dieren, grappige clowns en een groot live orkest. Kijk snel verder!

 

Bekijk hieronder de acts van ons groot jubileumprogramma, gepresenteerd door

spreekstalmeester en organisator Kevin van Geet!

 

Live showorkest!

 

Wat is er nu mooier dan live muziek van een echt circusorkest? Wij zijn er ontzettend trots op om u het groot live showorkest onder leiding van Vincent van Lent aan te kondigen. Zij zullen met 6 Nederlandse topmuzikanten ons gehele programma met live klanken begeleiden. Van oude klassiekers tot moderne verassingen, alle muziekstijlen komen aan bod!

Orkestleider Vincent van Lent maakte reeds furore in diverse muziekgroepen, zo is hij bekend als muzikant van Pater Moeskroen!

Duo Paschenko - Krachtacrobaten

 

Laat u verbazen door de kracht van het menselijk lichaam. Deze twee topacrobaten uit Oekraïne tonen met veel souplesse bijna onmogelijke handstanden, evenwicht en enorme spierbundels.

Marylin Zinnecker - Paarden

 

Een ode aan het klassieke circus, dat precies 250 jaar geleden ontstond met paarden: de Duitse Marylin Zinnecker is van jongs af aan gek op paarden. Ze toont een eigentijdse dressuur met haar prachtige witte hengst Castellano, geheel in vrijheid loopt haar trots de bijzonderste figuren.

Duo Monteiro - Rolschaatsacrobatiek

 

Wederom een geheel nieuwe circusdiscipline die nog nooit eerder in Etten-Leur te zien was. In hoog tempo draait het Portugees-Roemeense duo Monteiro op rollerskates flitsende figuren op een klein podium.

 

Pedro Rivelino - Muzikale clowns

 

We zijn er trots op dit jaar de getalenteerde Rivelinos Clowns aan u te kunnen presenteren. Met diverse grappige reprises en een doldwaze muzikale entree zorgen onze Spaanse clowns voor de nodige humor.

 

Brad Garcia - Komische trampoline

 

Brad Garcia, een jonge enthousiaste artiest die zijn opwachting maakt op de reuzetrampoline. Sprongen tot in grote hoogte, salto's en de nodige blunders... 10 minuten sensatie en humor !

 

Maria Bizzarro - Sabelbalans

 

Doodse stilte en opperste concentratie wanneer Maria, met een vlijmscherpe sabel op haar voorhoofd balancerend, een wankele ladder beklimt en speelt met de wetten van de zwaartekracht.

 

Siberische kamelen & Friese hengsten

 

Wederom 'Piste Vrij' voor de Duitse Marylin, dit keer met een unieke combinatie van reusachtige, Siberische Steppekamelen en edele Friese hengsten. Een bijzondere vrijheidsdressuur gebaseerd op vertrouwen en beloning!

 

Duo Paschenko - Aerial straps

 

Hoog in de nok van de circustent toont het getalenteerde duo Paschenko hun optreden aan de strapaten. Deze acts werd reeds bekroond bij diverse internationale circusfestivals en vormt één van de hoogtepunten van de jubileumvoorstelling.

 

Enrico Lauenburger - Handstandacrobatiek

 

Een bijna onmogelijke opeenstapeling van 4 wijnflessen en meerdere stoelen... punt op punt en geheel zonder trucage beklimt Enrico zijn zelfgestapelde constructie om in grote hoogte te eindigen met een handstand.

 

Mandy - Live zang

 

Het circus is als een sprookje, mooi verpakt en bijna altijd met een goed einde! Natuurlijk hoort bij deze verpakking niet alleen een moderne lichtshow, sfeervolle aankleding en live circusorkest. Speciaal voor het jubileum ook een zangeres, die met haar gouden stem een extra stempel drukt op het live-gehalte van de show!

 

Circus met regionaal marktbereik van Bergen op Zoom tot Breda, van Dordrecht tot België.

100% nieuwe show garantie!

 

Het Kerstcircus Etten-Leur wordt langzaam een traditie rond de Kerstdagen. Dat kan natuurljk alleen bereikt worden wanneer het hooggeëerd publiek, ieder jaar een geheel nieuwe show te zien krijgt!

Tickets

 

Ben zeker van de beste plaatsen! Koop uw kaarten gemakkelijk en snel online, of natuurlijk voor aanvang aan de circuskassa.

Dierenwelzijn

 

Onze dieren worden op en top verzorgd, regelmatig gecontroleerd door deskundige dierenartsen. Kom zelf kijken en vorm een eigen oordeel!

Data

 

Van 23 december tot en met 7 januari 2018 worden meerdere optredens verzorgd. Maak een keus uit de onderstaande lijst

 

@ KERSTCIRCUSETTENLEUR

COPYRIGHT © KERSTCIRCUS ETTEN-LEUR

ALL RIGHTS RESERVED