Disclaimer

Disclaimer

 

Bekijk hieronder onze disclaimer!

Disclaimer

 

De beschreven of getoonde informatie op www.kerstcircus-ettenleur.nl, op onze gekoppelde domeinnamen en op onze social mediakanalen is samengesteld uit verschillende interne en externe bronnen.

KerstCircus Etten-Leur dan wel Kevin van Geet Circusproducties kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en gevolgen van het gebruik van de aangeboden informatie. Voor de internetpagina's waar naar doorverwezen wordt, geldt de disclaimer van de betreffende auteurs.

 

Het Kerstcircus Etten-Leur besteedt uiterste zorg aan het zo actueel, correct en compleet mogelijk houden van de inhoud van onze online publicaties op website of social media. Het is desondanks mogelijk dat de bronnen waar naar wordt verwezen, zijn gewijzigd. Aan de inhoud van onze uitingen kunnen dan ook geen aansprakelijkheden dan wel rechten of plichten worden ontleend.

 

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van informatie uit onze hierboven genoemde communicatie uitingen kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren.

 

 

 

 

 

@ KERSTCIRCUSETTENLEUR

COPYRIGHT © KERSTCIRCUS ETTEN-LEUR

ALL RIGHTS RESERVED

Circus met regionaal marktbereik van Bergen op Zoom tot Breda, van Dordrecht tot België.